Sporhundsentralen.net

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Sporhundsentralen.net

Med nese for blod

E-post Skriv ut PDF

Norges Jeger- og Fiskeforening sitt medlemsblad hadde ein artikkel om Sporhundsentralen i aprilnummeret. Sjå artikkelen "Med nese for blod" her.

Sist oppdatert torsdag 15. april 2010 08:05
 

Velkommen

E-post Skriv ut PDF

Velkommen til Sporhundsentralen.net. Denne siden er under konstruksjon. Dersom noen har forslag til hva siden skal inneholde, eller enda bedre har noe å bidra med, så ta kontakt på mailadressa nedenfor. Det er ingen krav om at en har tilknytning til sporhundsentralen eller hjorteviltutvalget.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Sist oppdatert fredag 05. februar 2010 19:21
 

Lover og forskrifter

E-post Skriv ut PDF

Som jeger er det en rekke lover og forskrifter man må forholde seg til, f.eks våpenloven. Den loven som er aktuell i denne sammenheng er viltloven. I denne står det imidlertid mye "Kongen kan gi nærmere regler", "Departementet gir forskrifter", osv. Det betyr i praksis at dokumentet "Forskrift om utøvelse av jakt, felling og fangst med kommentarer" er det som inneholder detaljene og dermed mest interessant lesning.

Sist oppdatert mandag 18. januar 2010 15:14 Les mer …
 

Utstyr til ekvipasjene

E-post Skriv ut PDF

For inneværende år er det budsjettert med en pott til utstyr for ekvipasjene. I den forbindelse er det ønskelig med innspill på hva som kan være av interesse ha med i en slik utstyrspakke.

Sist oppdatert fredag 05. februar 2010 18:23 Les mer …
 


Side 2 av 2

Etter skotet

Hjorteviltutvalet

Bildegalleri


Nedteljing

Endeleg er jakta i gong.

Statistikk

Artikkelvisningar : 94863